Werken SBO Merlijn

Werken op SBO Merlijn is een bewuste keuze. Niet alleen is het een SBO, met de eisen aan de competenties van alle medewerkers vandien, daarnaast wordt de school ook bezocht door leerlingen uit het Laakkwartier en omgeving. Ook dit stelt zijn specifieke eisen aan de medewerkers. Bovendien wordt het onderwijs op SBO Merlijn niet op een reguliere wijze vormgegeven. Het team maakt  het onderwijs samen met de kinderen, ieder vanuit zijn eigen deskundigheid en inbreng.

Op dit moment zijn op Merlijn de volgende vacatures:

• Leerkracht middenbouw 3-5 dagen / 0,6-1,0 fte

Het betreft een vacature in een middenbouwgroep met 10-12 jarigen, met ingang van het nieuwe schooljaar. We zijn op zoek naar een leerkracht met ervaring die het leuk vindt om op een SBO in een achterstandswijk te werken. Ben jij die enthousiaste collega, die gáát voor de kinderen en kiest voor (of nieuwsgierig is naar) onze manier van werken? SBO Merlijn geeft op geheel eigen wijze vorm aan het onderwijs (kijk op www.lucasonderwijs.nl/sbomerlijn). We werken in units, grotere groepen die begeleid worden door een team van mensen. Wij gaan uit van de basisbehoeftes van ieder mens aan relatie, competentie en autonomie en proberen daar een op maat gesneden antwoord op te vinden in samenspraak met de leerling en met de andere teamleden in de unit.

Interesse gekregen? Dan willen we graag kennis met je maken! Reacties graag zsm per mail (info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl) of per telefoon. De procedure start na beoordeling van je CV en motivatie met een wederzijds kennismakingsgesprek. Daarna bestaat de mogelijkheid een dagdeel mee te draaien in de school en de betreffende groep.