Aanbod EcO Merlijn

* Vanwege onderbezetting binnen de school neemt EcO Merlijn op dit moment (december 2021 t/m april 2022) geen nieuwe trajecten aan. Scholen kunnen het beste met hun onderwijsadviseur van het samenwerkingsverband verder afstemmen waar ze terecht kunnen voor hun vragen.*

 

Het aanbod van EcO Merlijn bestaat uit diverse trajecten, een orthotheek en inkoop vaste uren. Daarnaast kunnen scholen via EcO Merlijn ook gebruik maken van elkaars expertise.

Algemene informatie 
EcO Merlijn onderscheidt zich door de expertise vanuit de werkvloer voor de werkvloer te bieden, op vraag en naar behoefte van de scholen.
EcO Merlijn werkt op locatie en garandeert binnen 48 uur reactie en binnen een week contact met expertise.
Indien gewenst kan er iemand vanuit het kernteam EcO Merlijn bij u op school langs komen om de mogelijkheden te bespreken.
Voor vragen en informatie kunt u ten alle tijde terecht bij de coördinator
 

 

Kosten
Alle trajecten worden uitgezet in "verwachte" uren. Dit gebeurt altijd in afstemming met de school. Aan het einde van het traject worden de "definitieve" uren bepaald. De school betaalt dus altijd slechts de daadwerkelijk gemaakte uren. Deze gemaakte uren worden tweemaal in het jaar gefactureerd, einde kalenderjaar (december) en einde schooljaar (juli).

 

Scholen betalen een vaste prijs van 88 euro per uur (inclusief reistijd), met uitzondering van

diagnostisch onderzoek en deskundigenverklaring. Hiervoor wordt een uurtarief van 100 euro per uur berekend. Dit geldt bijvoorbeeld voor intelligentieonderzoek en inzet deskundigenverklaring.
EcO Merlijn vraagt geen makelaarskosten bij het uitwisselen van expertise en ervaring tussen basisscholen.
Voor het gebruik maken van de orthotheek worden geen kosten berekend.