Nieuws - pagina 4

18 mei 2020


 • Beste ouders,

  De school is weer begonnen! Kinderen zijn altijd wel blij dat ze naar school mogen, maar vorige week maandag was dat echt goed te zien: heel veel stralende gezichten bij het naar binnen gaan.

  Er zijn natuurlijk wel afspraken gemaakt. De kinderen komen op verschillende tijden binnen, wassen binnen wat vaker hun handen, eten en spelen alleen in de eigen groep en houden zo mogelijk 1,5 meter afstand van de volwassenen. Dat gaat erg goed!

  We zijn dan ook heel blij met advies van de landelijke vereniging voor kinderartsen (https://nos.nl/l/2333984). Zij adviseren dat het goed is voor de kinderen om weer naar school te gaan. En dat zien we nu ook in de klassen!

  Omdat we nu nog 9 weken school hebben vóór de zomervakantie begint, hebben we een aantal veranderingen in het programma moeten aanbrengen:

  • De toetsweken vinden nu plaats van 2 t/m 12 juni
  • De margedag van 29 mei wordt verplaatst naar 22 en 23 juni
  • De studiedag van 2 juni wordt verplaatst naar 24 juni.
  • We zijn al bezig met de voorbereidingen voor het afscheid van groep 8. Hoe dat er uit gaat zien is nog een verrassing!

  Bijgevoegd vindt u de nieuwe kalender voor mei, juni en juli.

  Verder voor volgend schooljaar: in het voorjaar van 2021 is er alleen voor de eindgroep een kamp. De andere groepen hebben geen kamp.

  U weet het: heeft u nog vragen, bel gerust!

  Met vriendelijke groet, namens alle collega’s, Mariette van den BoschDownload ›